Znana Slovenka dopolnila 50 let, postavo ima pa za 20!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Z leti še lepša.
Oglej si celoten članek

Naša igralka Tina Gorenjak je 8. julija dopolnila 50 let, a ji tega okroglega jubileja ne bi pripisali. Njena energija in sanjska postava jih zagotovo štejeta šele 20! 

Tina je ob svojem jubileju na Instagramu zapisala: "Najlepša hvala vsem za čudovita voščila, lepe misli in tople objeme. Jaz sem za rojstni dan malo pobegnila iz Slovenije, k svojim dragim prijateljem na obisk in se mi dogaja 100 na uro, tako da še ni bilo časa narediti kakšnega povzetka o petdesetki, kaj šele napisat kakšno pametno misel. Oboje sledi ob priliki. Vsem, ki ste mi pisali, pa res mnogo mnogo hvala za vsa sporočila, čudoviti ste in hvaležna sem globoko iz srca. Želim vam enako, vse dobro in lepo! Veeeliiiik objem vsem."

Priljubljena igralka je iz svojih izkušenj samske ženske srednjih lansko leto ustvarila uspešno predstavo Večno samska, ki temelji na resničnih dogodkih, aprila pa objavila, da se je zgodil čudež. Tina je sicer samska že skoraj 10 let, zato je nenadna novica o možu marsikoga presenetila. Takrat je objavila fotografijo z igralcem Primožem Vrhovcem in zapisala: "Zgodil se je čudež, imam moža." A žal le gledališkega, kot je sporočila dan kasneje. Tina in Primož sta letos namreč skupaj zaigrala v komediji Čudež. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 05:41 19. Julij 2022.

    Moja jih ima 60, pa jih zgleda 20....pa ne uporablja ne šminke, ne ličil...vsak dan na kolo in to je …

  • 05:38 19. Julij 2022.

    Moja je 60, pa je ne zamenjam za Tino....

  • 14:49 14. Julij 2022.

    Če se cele dneve samo s sabo ukvarjaš valda da boš dobro izgledal, saj med drugim to tudi zato počneš.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.