Znana Slovenka drzno pokazala svoje čare

Foto: Mediaspeed Neisha Foto: Mediaspeed Neisha Foto: Mediaspeed Neisha
Prav nič sramežljiva izbira oprave, kajne?
Oglej si celoten članek

Neisha je za ponovoletno druženje prijateljev hotela Slon izbrala seksi prosojno opravo, svoji prijateljici pa pokrila le z silikonskimi pokrovčki v kožni barvi. "Da se vidi, je meni lepo, nisem pa pričakovala, da se bo pod fotografsko bliskavico tako svetilo. To je vse, kar me je zmotilo," je o izbiri svojega prosojnega topa izdala glasbenica.

Sicer pa  Neisha s to opravo ni razkrila le svojega popolnega dekolteja, temveč tudi zavidanja vredno postavo, za katero trdo gara: "Minimalno trikrat tedensko imam vodeno vadbo, vmes hodim na jogo in skočim na kakšen hrib." Bravo, Neisha, rezultati so naravnost božanski!

Magazin Verjamete? To se Neishi v pol leta zveze še ni zgodilo

Ljubezen Na te nove slovenske pare bomo letos pozorni

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:27 24. Januar 2019.

    Še dobro da so ji glavo odrezali.

  • 18:55 23. Januar 2019.

    v tamali pa " vibronet" s komando na i-phonu, da ji pride kadar hoče

  • 13:42 23. Januar 2019.

    Če so ta dva pokrova kakšen čar, gre nekaterim moškim res hudo slabo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.