Znana Slovenka fanta menjala za gin

Kandidatka prve sezone Joonglaa Star šova je danes izdala videospot za novo pesem z naslovom Gin > Ti, kjer ne objokuje nesrečne ljubezni, ampak fanta enostavno zamenja za trenutno eno izmed najbolj priljubljenih žganih pijač - gin.
Oglej si celoten članek

Zgovorno Emo Jagrič, ki prihaja iz Žalca, smo spremljali že v prvi sezoni šova Joonglaa Star, kjer je tekmovala pod mentorstvom ene izmed najvidnejših pevk pri nas - Alye. Žal se je laskavega naslova zmagovalke veselila Kaya Solo, a to simpatične blondinke ni ustavilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IN AKCIJA!🏆😉Glasovanje je odprto!❤️🤩 Ker si res res res zelim ostat, prosim glasuj za mene, da se bomo skupaj še naprej gledali na @joonglaa yt kanalu!🙏LINK JE V BIO P.S glasovanje traja 24h😉glasujes lahko veckrat

A post shared by Ema Jagrič (@ema.jagric) on

Ne glede na to, da je Ema obetavna pevka, ki ima posnetih že kar nekaj uspešnic, pa ji je Alyino mentorstvo zagotovo dobro delo, saj je lahko kot “spužva” vsrkavala vse nasvete iz šovbiznisa, ki jih je z njimi delila mentorica rdeče ekipe.

Trud se je več kot očitno izplačal, saj je danes izdala novo pesem in videospot, ki gre takoj v uho, vseeno pa se poraja vprašanje, komu je ta pesem namenjena. Kako se je odrezala in ali vam je pesem všeč, pa boste presodili sami.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:54 19. Oktober 2020.

    Katastrofa, pa kje jih najdete. Od kje naj bi bila ta spet ena "znana"?!!!

  • 13:18 19. Oktober 2020.

    Jaz jih poznam kar nekaj,ki menjujejo seks za evre......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.