Znana Slovenka ima novo, precej veliko tetovažo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nekdanja tekmovalka Big Brotherja, Ksenija Kranjec, ima nov tatu. Njeno roko sedaj krasil angelsko krilo.
Oglej si celoten članek

"Letim s svojim angelom," je zapisala ob posnetku svojega novega okraska, ki je njenim oboževalcem očitno zelo všeč. Tako vsaj pričajo "lajki", ki se vrstijo pod objavo.

"Ta motiv ima zame velik pomen, a o tem ne bi rada govorila. Ta tetovaža mi je od vseh, imam jih osem, najbolj pomembna. Za nekatere tatuje mi je sedaj žal, saj nimajo pomena, zadnje tri – lovilec sanj, zapis 'believe in yourself and the whole world will be yours' (verjemi vas in cel svet bo tvoj) ter angelsko krilo – pa imajo zame pomen,“ je za Žurnal24 povedala Ksenija in dodala, da si bo po vsej verjetnosti potetovirala celo levo roko.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:06 16. December 2016.

    komu mar za to plastično ŠOJO.....!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.