Znana Slovenka: Lani na Tajskem v karanteni, letos spet težave

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nima sreče ...
Oglej si celoten članek

Naša mlada pevka Gaja Prestor že drugo zimo zapored preživlja na Tajskem. S fantom in prijatelji so najeli vilo na enem izmed tamkajšnjih otokov in se za skoraj tri mesece preselili na Tajsko. Gaja je pojasnila, da so vsi svobodnjaki in si tako lahko privoščijo delati iz kjerkoli, da le imajo dobro internetno povezavo.

Magazin Drama: Naša pevka Gaja Prestor zaprta na Tajskem

A kljub rajskim počitnicah, pevki zdravje tudi letos ne prizanaša. Lansko leto je na Tajskem zbolela za covidom in bila tako skoraj dva tedna izolirana od fanta in prijateljev, letos pa ima hude težave z očesom, ki se ji je tako vnelo, da je potrebovala antibiotike, zdravnik pa ji je rekel, da ji bodo morda mogli celo prerezati boleče mesto, če zdravila ne bi učinkovala. Gaja se je zaradi bolečin tudi zelo slabo počutila. poleg težav z očesom, jo je namreč tudi hudo opeklo sonce. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:21 24. Januar 2023.

    Če bi bil njen fant bi šel z njo in jo ''zdravil''....

  • 10:09 24. Januar 2023.

    svobodnjaki pa taki :))))) ma srečo da je ati gradbeni baron, sam to je.

  • 09:44 24. Januar 2023.

    kako je že zapel Franc Košir ?" štof ni pocen, mini kikle majo vse, gor pa ne". ja tele revce …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.