Znana Slovenka: "Moje melone so tudi šle pa pa"

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Komičarka in voditeljica je po porodu vidno shujšala, a žal tudi tja, kamor si ne bi ravno želela ...
Oglej si celoten članek

"O moj dojk! Kruta realnost: sicer vsi padajo na hrbte od moje silne shujševalne preobrazbe, mene pa je zdele vrglo na rit, ko sem našla pred-porodni modrc in ga takole, za hec, postavila zraven aktualnega. He he, da mi ne boste samo fovš - moje melone/balkone/zizike/dojke/joške so tudi šle pa pa," je na Instagramu razkrila Ana Marija Mitić in pokazala, kakšen modrček je nosila prej in kakšnega nosi sedaj, ko je izgubila odvečne kilograme.

Ana Marije si je zaradi porodniškega dopusta sicer vzela odmor od delavnih obveznostih, a se to jesen vrača na sceno, tudi na filmska platna, in sicer z vlogo v uspešnici Košarkar naj bo 2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:07 9. Oktober 2019.

    Ja seveda, melone so se zmanjšale, ker pa je bila vsa pamet v melonah.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.