Znana Slovenka ima dve službi (v Švici!), da si lahko privošči lepotne posege

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Odkrito o lepotnih operacijah …
Oglej si celoten članek

Jinny Ribič, nekdanja misica, ki danes živi in dela v Švici, je že lansko leto odkrito spregovorila o tem, da se je odločila za povečanje prsi. In čeprav včasih ni zagovarjala lepotnih posegov, si je z leti premislila. Na svojem Instagram profilu tudi javno govori o vseh popravkih in posegih, ki si jih privošči. "Rada imam lepotne posege, saj brez njih na žalost ne gre. Staranja ne moremo ustaviti, zato imam kar dve službi. Letos imam že termin za liposukcijo. Ker nisem cepljena, ne morem v fitnes, zato sem pridobila na teži. Kirurga žal ne promoviram, saj si posege plačujem sama," pravi lepotica. Do sedaj si je privoščila že vampir lifting, dvig ličnic, preoblikovanje podbradka, terapije s hialuronom in dva posega z laserjem.

Jinny sicer že nekaj let živi v Švici, kjer je zaposlena v Casinoju, poleg tega pa v prostem času opravlja lepotne storitve (tudi v Sloveniji), za katere se je izšolala. Njen dolgoročni načrt je, da bi odprla svoj kozmetični salon. Pred kratkim se je ukvarjala tudi z objavljanjem vročih vsebin na erotičnem portalu Only Fans, a je po dveh mesecih ugotovila, da to ni pot, po kateri si želi hoditi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jinny Ribič (@ribicjinny)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:22 17. Januar 2022.

    Dve službi da služiti plastiki ?! Ubogo dekle

  • 12:17 17. Januar 2022.

    In tako je postala še en obraz, ki je enak tisočim drugim. Uboge punce!

  • 11:47 17. Januar 2022.

    Lepa je. Ampak upam, da se zaveda, da je to najhitreje minljiv ''atribut''.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.