Znana Slovenka po spolnem odnosu v paniki

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Kaya Solo, zmagovalka šova JOONGLAA STAR, je spregovorila o izgubi nedolžnosti.
Oglej si celoten članek

Vlogerka Kaya Solo je za kanal Joonglaa spregovorila o svojem prvem spolnem odnosu. Zgodilo se je, ko ji je bilo 15 let, nedolžnost pa ji je vzel sošolec Klemen, ki ga lepotica ne more prehvaliti.

Pravi, da je bil odličnjak, ki ji je zelo pomagal pri učenju, in s katerim se je lahko o vsem pogovarjala. Tako sta se po šestih mesecih ljubezni tudi pogovorila, kako bo potekal njun prvi skok med rjuhe. Klemen je šel po kondome in Kayo povabil k sebi domov, kjer ju je čakala vodna postelja. 

"Odvisno, kakšen je tvoj prag bolečine, kakšno imaš telo. Je mene bolelo? Bolelo me je toliko kot na primer pirsing. Gre za ostro bolečino, ki hitro mine. Ampak vsaka je drugačna,“ je še povedala Kaya, ki svojega prvega spolnega odnosa ne obžaluje, saj se je zgodil z nekom, ki ga je imela rada. "Bilo je tako lepo, da sva naslednji dan ponovila,“ je še pripomnila.

A Kayo je kmalu čakalo negativno presenečenje … Več o tem v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:18 5. November 2020.

    Poden !...

  • 15:54 5. November 2020.

    Vse za publiciteto, a ne?

  • 15:26 5. November 2020.

    Jebo vas kvazi znani Slovenci!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.