Znana Slovenka ponosna, njenemu dragemu uspelo nekaj, kar je le trem Slovencem

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Velik uspeh tudi za slovenski golf.
Oglej si celoten članek

Naša najbolj znana spletna vplivnica Lea Filipovič, bolj znana kot Lepa afna, je prejšnji teden na Instagramu sporočila zgodbo o uspehu, ki ti ogreje srce. Z njenim srčnim izbrancem, profesionalnim igralcem golfa Anžetom Leskovarjem, sta kar 10 let, vse od najstniških let, zapisovala novoletne želje in Anže je na prvo mesto vedno postavil, da bi rad nastopil na turnirju svetovnega kova. 

31-letniku je to prejšnji teden res uspelo. Kot je povedala Lea, je Anže tretji Slovenec, ki se lahko pohvali s tovrstnim uspehom, nastopil je namreč na turnirju Czech Masters, ki spada v elitno evropsko serijo DP World Tour, kot piše golfportal.si.

Foto: Instagram Lepa afna

Anže se sicer ni uvrstil v finalna dva dneva, a že uvrstitev na elitni turnir predstavlja svojevrstno zmago, ne le zanj, tudi za slovenski golf. Na Češko ga je seveda prišla podpret tudi Lea, ki je bila ob uspehu svojega dragega močno ganjena. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:27 22. Avgust 2022.

    Gdo??? Ni bla on ucasih ded?

  • 16:46 22. Avgust 2022.

    Približno kot Fata,ki je celo življenje sanjala,da bo delala v vladi. Na kraju se ji je končno želja uresničila in …

  • 12:02 22. Avgust 2022.

    Oh, kako pomembni dosežki!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.