Znana Slovenka povsem osupnila s to spremembo

Foto: instagram
Foto: instagram
Z novo pričesko je povsem ‘druga’.
Oglej si celoten članek

Arijanna Sara di Palma, ki je trenutno na potovanju v Istanbulu, je presenetila z novo pričesko. Lepotica, ki je imela lase do zadnjice, se je odločila za konkretno spremembo. Celoten postopek je snemala in posnetek objavila na Instagramu, kjer jo spremlja malo manj kot trideset tisoč ljudi. 

“Pridi z mano se strižt,” je povedala na začetku posnetka in dodala, da če želiš donirati lase, morajo biti te čisti. Frizerka Naomi ji je postrigla štiri čopke las. Nato je sledil preliv črne barve. Arijanna, ki smo jo spremljali v šovu Sanjski moški, se je tokrat odločila za prikupne kodrčke, in ko je bila frizura končana, je skoraj da nismo prepoznali. “Iskreno sem bila tako srečna, ko sem videla, kako mi stojijo krajši lasje,” je povedala Arijanna. 

 

Arijanna je za naš portal julija povedala, da se je po šovu soočila z veliko pritiski in da je takrat čutila, da se mora od socialnih omrežij malo umakniti, da se spet najde. Povedala je tudi, da sta z Blažem ostala dobra prijatelja in da se občasno dobita na kavi.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:05 28. Marec 2024.

    Sprva sem imel namen napisati nekaj več ampak nima smisla, ker zaleglo itak ne bo nič, zato bom končal le, …

  • 14:22 28. Marec 2024.

    Kdo za vraga je to ???

  • 13:26 28. Marec 2024.

    Udarna novica,ni kaj !!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.