Znana Slovenka priznala, da je sošolci niso marali

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Zmagovalka prve sezone šov Joonglaa Star je odgovarjala na vaša vprašanja.
Oglej si celoten članek

Kaya Solo je velika zmagovalka prve sezone spletnega resničnostnega šova Joonglaa Star, ki ga je organiziral Youtube kanal Joonglaa. Lepotička je lahko zmagala le z vašo pomočjo, saj so o usodi kandidatov odločali izključno gledalci in oboževalci.

Da bi jo javnost še bolje spoznala, je Kaya sedaj odgovorila na več vprašanj svojih sledilcev, med drugim je razkrila tudi, da se je njena YouTube kariera začela pred sedmimi leti pred blokom, kjer je s prijatelji snemala skeče. Ko je razmišljala, kako bi jih lahko delila z znanci, je naletela na Youtube.

V videu boste izvedeli tudi, zakaj si je izbrala ime Kaya Solo, da je sošolci niso marali in kdo je bil najbolj vesel njene zmage v šovu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.