Znana Slovenka priznala, da to ni najboljša tržna poteza ...

Foto: facebook
Foto: facebook
Ne boste verjeli, kdo ji dela družbo v trgovini.
Oglej si celoten članek

Umetnica, glasbenica in oblikovalka Eva Breznikar pod umetniškim imenom EvilEve oblikuje unikatne usnjene izdelke, ki jih nosijo tudi svetovne rockerske zvezde, kot so Guns N' Roses, za katere je izdelala pasove za kitare. Evi, ki je med korono svoj butik prestavila iz Židovske na Trubarjevo ulico, pa v trgovinici družbo dela njen maček Gigi.

O svojem družinskem članu je Eva povedala: “Imam mačka pasme ragdoll in ta pasma ima zelo rada ljudi. Sicer ni čisto vsak dan v butiku, je pa vsak drugi dan. Obožuje ljudi in otroke, ti so še posebej navdušeni, saj se med njimi vzpostavi pristni stik. Ima tudi ogromno psov za prijatelje, ki se z njo prihajajo igrat.”

Foto: osebni arhiv Eva Breznikar

Njen maček ima v butiku tudi sobo, kamor se lahko umakne pred ljudmi, a Eva pravi, da se ponavadi noče skriti, saj uživa v pozornosti. Umetnico smo vprašali tudi, kakšen učinek ima maček na promet v trgovini. “To sicer ni najboljša tržna poteza, ker je potem vsa pozornost na mačku, a dokler gre oboje in dokler je mačku tako všeč, sem zadovoljna. Moj namen mu je omogočiti nadvse aktivno in lepo življenje,” je odgovorila Breznikarjeva.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.