Znana Slovenka razkrila recept za srečno zvezo

Foto: Vzajemna
Foto: Vzajemna
Skupaj sta že mnogo let, a iskrica med njima gori tako močno kot prvi dan.
Oglej si celoten članek

Lepa Afna, ki je pred kratkim izdala kuharsko knjigo in tudi svojo linijo ličil, je na Instagamu odgovarjala na vprašanja svojih sledilcev. Nekdo jo je vprašal po receptu za srečno zvezo.

Lepotica je že več let srečna v objemu igralca golfa Anžeta Leskovarja. Tisti, ki ju spremljajo, vedo, da si delita ljubezen do potovanj in dobre hrane. A to v njuni zvezi seveda ni najbolj pomembna stvar. 

"Prioriteta sva si. Kljub temu da sva karakterno nasprotje, imava vrednote in temeljne poglede skupne. Vzameva si veliko časa za guštanje, crkljanje (Anže se vedno pride zjutraj pred treningom še stisnit za 10 minut). Veliko nama pomeni mnenje drugega. Sva najboljša prijatelja, kar je po mojem temelj za super odnos. Pa Anže je eden najbolj potrpežljivih in prilagodljivih oseb na tem planetu (kar zelo pomaga). Si pa kdaj greva tudi na živce in takrat si pustiva dihati," je povedala ena od naših najbolj uspešnih vplivnic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:21 2. Junij 2022.

    Takšni recepti se ne delijo po medijih. Ne bo dolgo, ko bodo ti isti poročali o razvezah in osebnih zmotah …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.