Znana Slovenka razkriva pikantno skrivnost: Mami, oči, ne glejta tega videa

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Zmagovalka šova JOONGLAA STAR, Kaya Solo, o svojem prvem poljubu.
Oglej si celoten članek

Kaya Solo je spregovorila o svojem prvem poljubu, ki ga je dobila pri trinajstih letih. Tega fanta pa skoraj ne bi spoznala, saj se ji je prijateljica, ki je Kayo povabila na svoj rojstni dan, zlagala, da praznovanje odpade. Ker pa je bila Kaya, ko jo je poklicala, že pred njeno hišo, je vseeno pozvonila in ugotovila, da je zabava v polnem teku …

Tam je spoznala svojo prvo simpatijo, s katero se je takoj ujela. Tistega večera pa še ni prišlo do poljuba. Ta se je zgodil nekaj dni pozneje ob velenjskem jezeru. "Bilo je mokro,“ je povedala Kaya, ki v videu tudi razkriva, zakaj sta se s tem fantom hitro razšla in zakaj je prijateljica nikoli več ni poklicala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:34 23. Oktober 2020.

    Pa vi niste normalni.Popolnima ste igubili kompas novinarji, če se takim člankom lahko sploh tako reče!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.