Znana Slovenka rodila točno na svoj 40. rojstni dan

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Najlepše darilo …
Oglej si celoten članek

Nekdanja Popova novinarka, danes spletna vplivnica Bojana Ksela Rose je včeraj, na svoj 40. rojstni dan, dobila najboljše možno darilo. V Murski Soboti je povila svojega drugega sina, ki sta mu s soprogom Donaldom nadela ime Mak.

Foto: Osebni arhiv Bojana Ksela

"Pa si tu, ljubezen ... Najlepše darilo, prispelo točno na moj 40. rojstni dan. Rojen konec pomladi, ko so trave visoke, a ne previsoke, da bi skrile rdeče črni cvet, ki se kliče Mak. To je ime, ki sva ti ga izbrala, ponosna do neba in nazaj, da si najin sin. Bojana in Donald, Murska Sobota, 17.6.2021," je Bojana sporočila na Instagramu in objavila fotografijo novorojenčka.

Družini iz srca čestitamo. 

Foto: Instagram Bojana Ksela

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 00:00 19. Junij 2021.

    Danes je pa že skoraj več vplivnic kot nevplivnic.

  • 13:59 18. Junij 2021.

    Sem že iskal, če je v kakšnem cajtengu moje rojstvo objavljeno, pa glej ga zlomka, da ni. Seveda, pri nas …

  • 13:10 18. Junij 2021.

    Kdo??? Pa vi ste res novinarski fenomen!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.