Znana Slovenka s takšno vročo tetovažo na zadnjici

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Razkrila nam je tudi, katera tetovaža je njena najljubša.
Oglej si celoten članek

Tamara Korošec je svojim sledilcem na Instagramu ponudila pogled na svojo tetovažo na ritnici. "Poljubi jih,“ piše ob rdečih ustnicah in verjamemo, da se mnogo mladeničev ne bi pustilo dvakrat "prositi".

Tamara je za naš portal povedala, da se je v to tetovažo zaljubila na morju, ko jo je videla na nekem dekletu. "Ne kopiram rada, zato sem si jo zamislila po svoje, tako da ni popolnoma enaka. Imam jo že tri leta. Ni mi žal, saj mi je še vedno všeč,“ pravi lepotička, katere telo krasi osem tetovaž.

"Moja najljubša je napis na trebuhu. Je v cirilici. Razlog za to je oseba, ki ji je namenjena, in prihaja iz Srbije. Pa še všeč mi je, da stavka ne razume vsak. Ta tetovaža mi veliko pomeni,“ še pravi Tamara.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:40 9. November 2020.

    Naj se preseli v Srbijo!!!

  • 07:12 9. November 2020.

    In kdo naj bi bil to? Nikoli slišal za to "znano" slovenko...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.