Znana Slovenka takoj po porodu pokazala otroka!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mamica je postala še ena domača glasbenica …
Oglej si celoten članek

Anja Baš, ki je svojo glasbeno kariero zgradila v bandu Rock Partyzani, je v nedeljo postala mamica, s partnerjem sta se razveselila sina Vita

"Vito, dobrodošel. Zelo, zelo težko smo te čakali, fantiček naš. 16.2. ob 21.49 sva z Mitjem postala najsrečnejši osebi na svetu. Zadnji teden se nisem javljala, ker sem že od prejšnjega četrtka v porodnišnici, pred tem pa sem se želela čimbolj posvetit sebi in pripravi na porod. Bilo je izjemno naporno (o tem več kdaj drugič), ampak smo zdravi in presrečni - to je pa vse, kar je trenutno pomembno. Hvala vsem za sporočila podpore - zlati ste," je Anja sporočila na Instagramu in objavila fotografijo s prelepim novorojencem.

Anjino nosečnost so njeni sledilci lahko spremljali na Instagramu, kjer je objavljala vse, kar bodoče starše zanima. Poleg glasbene in vlogerske kariere, pa je Baševa pred leti izdala tudi knjigo Lačna življenja, ki govori o njenem boju z bulimijo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.