Znana Slovenka tik pred zdajci odpovedala udeležbo, je bila kriva žalost?

Foto: Rok Mlinar Photography
Foto: Rok Mlinar Photography
Pred kratkim je družina utrpela veliko izgubo.
Oglej si celoten članek

Že sedemnajstega DM-ovega teka za ženske bi se morala udeležiti tudi vplivnica Antea Mramor Bitenc, pa je žal tik pred zdajci morala odpovedati sodelovanje na tekaški preizkušnji. Organizatorjem je zaupala, da jo je ponovno zagrabilo v križu ter da ne more teči. Je pa z veseljem cel dan spodbujala tekačice v parku Tivoli, uživala v glasbenih nastopih in se družila svojo prijateljico Evo Cimbola, radijsko voditeljico. Ta se je dm teka za ženske udeležila skupaj s hčerko Ronjo.

Pravijo, da se mnogokrat vzrok za bolečine skriva v naših čustvih. Morda je Anteine bolečine v križu povzročil stres. Antea in njena družina sta namreč pred kratkim izgubili francoskega buldoga Sherlocka. Ubogi Sherlock se je boril z rakom in hernijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:38 31. Maj 2023.

    Očitno jim je ratalo najti novo znano neznanko!?

  • 11:23 31. Maj 2023.

    Pa kje jih najdete,debili zarukani!!!

  • 10:00 31. Maj 2023.

    Kdo sploh so tile...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.