Znana Slovenka ustanavlja šolo za "sponzoruše"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Vabi vsa dekleta, zaposlene, gospodinje in študentke.
Oglej si celoten članek

Naša starleta Denise Dame, ki je zaradi sodelovanja v srbskem resničnostnem šovu Zadruga znana tudi po Balkanu in trenutno živi v Beogradu, se je spomnila nove tržne niše. Ustanovila bo namreč spletno šolo, v kateri bo dekleta učila, kako uloviti bogate "sponzorje" oziroma "sladkorne očke", kot jim rečejo v tujini. 

Denis pravi, da je njena šola primerna za vse, le za heteroseksualne moške ne, oni naj si najdejo službo, kot pravi. Svojim učencem oziroma učenkam pa bo razkrila vse skrivnosti, kje najti bogate sponzorje, kako jih prepoznati in se prepričati, da imajo res bajen bančni račun. Se profesorica Dame le šali ali bo njena šola res kmalu odprla svoja vrata? 

@missddame Instagram: denisedameofficiel #denizdejm #denisedame #fypシ #foryoupage #foryou #skola #sponzoruša💸👑 ♬ original sound - MissDDame
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 19:00 18. September 2022.

    Prešernova ji ne uide😆

  • 14:01 18. September 2022.

    Kmalu bo njen eksces preociten in ne bo vec zanimiva, razen kakemu slepcu. Bo pa morala veliko vec nardit kot …

  • 13:53 18. September 2022.

    ti si zdaj v faco kot uni ken lutka ki je zdaj se spremenil v barbi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.