Znana Slovenka zadimila prometno cesto

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pevka Ella Roš predstavlja novo pesem 'Vrnem se', v kateri nas popelje skozi vsem dobro znano ljubezensko dilemo prave izbire. Izdelek je tokrat v še bolj modernih pop ritmih, kot smo jih od mlade kantavtorice vajeni.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook ella roš Ella že od malih nog piše svoje pesmi. Čeprav ni nikoli obiskovala glasbene šole, je vedno ustvarjala melodije in pisala besedila, navdih pa iskala v dogodkih v svojem življenju. Po uspešnicah, kot so 'Kiara' in 'Pogrešam te', nas je mlada glasbenica tokrat razveselila z novo avtorsko pesmijo 'Vrnem Se'.

Gre za avtobiografsko delo, v katero vključuje nekaj metafor, ki pa si jih poslušalci lahko aktualizirajo po svoje. "Tako kot vsi sem tudi sama bila nekoč postavljena pre odločitev v ljubezni," nam je zaupala Ella in dodala: "Včasih lahko prevlada strah, zaradi katerega mogoče sprejmemo drugačne odločitve, kot bi jih sicer. Pesem tako govori o odločitvah, ki smo jih sprejeli v preteklosti, a niso bile nikoli razčiščene."

'Vrnem se' je tokrat nastala popolnoma drugače kot druge Elline pesmi. Namesto da bi pesem do vsaj prve verzije aranžmaja napisala sama, jo je tokrat prvi kontaktiral njen prijatelj in producent Nino Ošlak ter ji ponudil svoj aranžma, ki je po njegovih besedah bil zanjo idealen. "Ob prvem poslušanju že praktično dokončane glasbene podlage sem takoj vedela, da mi je aranžma pisan na kožo in da je to moja naslednja pesem. Še isti dan sem se zaklenila v studio, spisala nekaj prvih verzov in melodijo vokala ter tako v nekaj dneh že imela celoten izdelek," nam je zaupala Ella.


Videospot, ki ga je režiral Luka Blatnik, so snemali kar tri dni in to na treh različnih lokacijah: Ljubljana, Koper in Črni kal. 
Veliko dela so imeli z dimnimi bombami … "Ker je snemanje kadrov z dimnimi bombami potekalo ob cesti, je bilo snemanje omenjenih kadrov kar napeto, saj smo morali dobro spremljati promet in dim pravočasno umaknili, da ne bi ovirali avtomobilov. Seveda je ravno v tem trenutku mimo švignilo največ avtomobilov,“ je za Žurnal24 še povedala Ella, ki ima prav poseben fetiš -  obožuje brezprstne rokavice. "Rokavice sem začela nositi, ko sem imela nekoč pozimi koncert. Temperature so takrat padle krepko pod ničlo. Zaradi kitare nisem mogla nositi navadnih. Po tistem nastopu so rokavičke ostale in so moja stalnica. Imam 10 različnih parov. Z njimi nakazujem predvsem svojo rokersko dušo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:15 2. April 2021.

    Super pesem!

  • 07:07 2. April 2021.

    Kdo je to in zakaj poje kot da bi jo na wc tiščalo?!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.