Znana Slovenka: Zboleli vsi, s katerimi je bila v stikih

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Po okužbi s koronavirusom že v stari formi.
Oglej si celoten članek

Tanja Balabanić nam je zaupala, da ji ni jasno, kje se je okužila, saj se je striktno držala ukrepov. No, skoraj vseh. "Začelo se je z glavobolom, bolečim zatiljem, bolečinami v rokah, zamašenim nosom ter s tem, da sem ostala brez vonja in okusa. Po petih dneh sem bila zaradi neješčnosti že kar izčrpana. Po tednu dni ležanja ter pretiravanja z vitamini in minerali, sem se nakako sestavila. Najbolj srečna sem, da se mi je povrnil vonj, okus ter tek. Upoštevala sem vse ukrepe, nosila masko v zaprtih prostorih, si umivala roke, razkužil sicer pri tem res nisem uporabljala in tudi zunaj nisem imela maske, ker se mi zdi res neumno, da bom na svežem zraku nosila masko. Vesela sem, da sem vse skupaj prebolela brez večjih težav, tako kot vsako leto, ko me položi, in da je vse skupaj za mano. Ker imam zdaj v sebi še protitelesa, pa bom še malo lažje zadihala (smeh)," pravi zevzda šovov Bar in Kmetija.

Poleg Tanje sta bila pozitivna tudi njen oče, ki je bil sicer brez simptomov, in njegova partnerica Kati, ki počasi tudi že prihaja k sebi. Kje se je okužila, Tanja ne ve, a priznava, da se »zadeva« res hitro širi, saj so zboleli vsi, s katerimi je bila v stiku. "A smo tudi vsi dobro, za kar sem res hvaležna in vesela!"
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:58 21. Januar 2021.

    Kaj je hotela povedati da je med karanteno hodila ven na zrak brez maske. Pošljite ji račun po pošti.

  • 08:16 21. Januar 2021.

    komu je znana ,žurnalu?

  • 07:30 21. Januar 2021.

    Kdo?!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.