Znana slovenska alfa samca po "krvavem" prepiru zakopala bojno sekiro

Popotnika Zvone Šeruga in Tomaž Gorec sta namesto vojne raje sklenila posel.
Oglej si celoten članek

Tako se je Zvone Šeruga lansko leto javno jezil nad objavo popotnika in vlogerja Tomaža Gorca, ko je ta objavil fotografijo, na kateri se je urezal med britjem. "Naj mi nekdo razloži, lepo prosim! - in mirne duše me spotoma lahko obdolžite tudi nevoščljivosti, čeprav se trenutno počutim predvsem trapasto. V Etiopiji sem, jagam ter jeb** se skozi najbolj bogu za ritjo kraje, spotoma pa fotografiram in z vami delim življenja in ljudi, za katere še sam komajda verjamem, da tudi v resnici obstajajo. Ampak obstajajo!! - in očitno mi veliko pomeni, da jih vsaj v drobnih delčkih doživljamo tudi skupaj. A se občasno - in zadnje čase vse pogosteje - sprašujem: zakaj, čemu, za koga? Ponovno včeraj - ne vem od kje se mi je pojavila objava intelektualca Tomaža Gorca: fotografija, videografija, popotništvo, bloger ...??? Kar je seveda lepo in hordi oboževalcev očitno hudo dopadljivo. Ampak človek se je zjutraj urezal pri britju, revež pač nima izkušenj," je točno eno leto nazaj na Facebooku bentil Šeruga in dodal, da si mora "za slavo in uspeh dejansko kur** pripreti za vrata džipa in krvava dejstva podeliti s svetom".

Gorec mu je takrat med drugim javno odgovoril: "Predlagam ti, da čim prej začneš razmišljati v smeri, da si ti tisti, ki moraš biti hvaležen sledilcem, ne oni tebi." A očitno sta popotnika bojni sekiri že zakopala, saj je bil Šeruga Tomažev gost na Instagramu, kjer Gorec v teh dneh objavlja intervjuje s popotniki. 

"Že kmalu po tem sva jo zakopala, pameti se zmenijo. Sam sem njegov oboževalec že več kot 30 let in z njim nameravam odpotovati v Namibijo, zato sem ga tudi kontaktiral, on pa me je prosil, če bi mu pomagal pri optimizaciji njegovih spletnih dejavnosti. A najine načrte je preprečila korona. Res je, da se je takrat spotaknil ob mojo objavo, ki pa morda res ni bila najbolj na mestu, glede na to, da nekateri težko prenašajo kri in ureznine. Se zgodi, da kdaj tudi kakšno neumnost objaviš," je pojasnil Gorec, ki se nadeja, da se bo Zvonetu na popotovanju po Namibiji lahko pridružil aprila. "Zelo me zanima, kako je potovati z njim. Eni ga pohvalijo, drugi pravijo, da je samosvoj. A jaz s tem nimam težav, sem zelo prilagodljiv in se imam povsod lepo," je še dodal. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:35 30. Oktober 2020.

    Alfa samca ????

  • 07:39 30. Oktober 2020.

    Samosvoj? Za dedce, babe ga drugače okarakterizirajo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.