Znane nagrajenke najhujšega zmenka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Izbrali smo tri anekdote o najhujšem zmenku. Zmagovalke prejmejo bogate nagrade.
Oglej si celoten članek

Prvo mesto in s tem celodnevno vstopnico za dve osebi na zimsko ali poletno Termalno riviero v Termah Čatež si je prislužila bralka, ki se je podpisala kot Mirabella. Na zmenku je imela pravo smolo – njen "izbranec" jo je prvič pustil na cedilu, na drugem zmenku jo je ignoriral in govoril le o sebi, na koncu pa jo še užalil. Njeno zgodbo si preberite na tej povezavi.

Izmed prispelih zgodbic pa smo izbrali še dve avtorici, ki bosta prejeli tolažilno nagrado – poletni paket za nego kože. Avtorico zgodbe, podpisano Jagoda, je moški povabil k sebi v vilo na zabavo ob bazenu, vendar o vili ni bilo ne duha ne sluha. Povrhu vsega pa je prišel na zmenek s svojo mamo. Anekdoto si lahko preberete tukaj. Druga avtorica zgodbice pa je Ana Luna, ki je na svoj rojstni dan šla na zmenek s fantom, ki jo je pustil lačno in odšel domov. Povezavo na zgodbico najdete tukaj.

Vsem zmagovalkam, ki bodo o nagradah obveščene prek elektronske pošte, čestitamo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:26 10. Avgust 2013.

    Tudi moški bi lahko kakšno rekli.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.