Znane podrobnosti tragične smrti 37-letnega igralca

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Očividci povedali, kako se je nesreča pripetila.
Oglej si celoten članek

Včeraj je odjeknila novica, da je v 38. letu starosti umrl francoski igralec in komik Gaspard Ulliel (†37). Na smučišču v francoskih Alpah se je smrtno ponesrečil. Mediji poročajo, da se je na stičišču dveh stez zaletel v nekega drugega smučarja. Kot je povedal očividec, igralec ni nosil čelade. Utrpel je hude poškodbe, in čeprav so ga hitro prepeljali v bolnišnico v mestu Grenoble, kjer se je zdravil tudi Michael Schumacher, zanj ni bilo več pomoči.

Smučar, v katerega je trčil zvezdnik, je do prihoda reševalcev počakal na kraju dogodka. Kako hude so bile njegove poškodbe, ni znano.

Očividci pravijo, da se je nesreča zgodila na "širokem in skoraj ravnem delu steze". "Sneg je bil dober, na stezi ni bilo veliko smučarjev," je dejala očividka in dodala: "Kraj ni nevaren. Imel je smolo." Oba smučarja naj bi sicer smučala zelo hitro. "Hitro sta se peljala in prišlo je do silovitega trčenja," je medijem povedal igralec, ki želi ostati anonimen. 

Ulliel je bil s cezarjem nagrajen igralec, znan predvsem po vlogi v filmu Hanibal: Rojstvo zla. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.