Znane Slovenke pokazale svoje glamurozne mame!

Foto: Instagram Jerneja P. Zhembrovskyy Foto: Instagram Jerneja P. Zhembrovskyy Foto: Instagram Jerneja P. Zhembrovskyy Foto: Instagram Jerneja P. Zhembrovskyy Foto: Instagram Jerneja P. Zhembrovskyy Foto: Instagram Jerneja P. Zhembrovskyy
Oblikovalka Jerneja P. Zhembrovskyy je mame znanih Slovenk prelevila v prave dive …
Oglej si celoten članek

Voditeljica, oblikovalka in lastnica luksuzne domače modne znamke The Lie by JPZ, Jerneja P. Zhembrovskyy je v svoje čudovite kreacije odela znane Slovenke in njihove mame, ki so se v vlogi fotomodelov odlično izkazale.

In kakšne lepotice! Mama Rebeke Dremelj, Špele Grošelj, Alye, Ines Erbus, Doroteje Premužič in Jerneje so dokaz, da jabolko res ne pade daleč od drevesa, saj so tako kot naše ustvarjalke tudi njihove mame prekrasne. Omenjene zvezdnice pa naša oblikovalka oblači tudi sicer, za odre in nastope, in ne le ob tej posebni priložnosti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:44 27. December 2020.

    Resnično en velik obup....

  • 15:34 27. December 2020.

    obup

  • 13:18 27. December 2020.

    Ma dej nehite z takimi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.