Znane Slovenke so jo pokazale, katera ima najlepšo?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Znajo poskrbeti za vzdušje …
Oglej si celoten članek

Ste jo že postavili? Smerkico namreč ali božično drevesce. Nekateri to storijo že v začetku decembra, drugi počakajo do 24. A večina znanih Slovenk je svoje stanovanje že odela v praznično razpoloženje. Preverite, kako so jih okrasile in katera ima najlepšo … 

Zagotovo pa jim lahko ukradete nekaj idej, da bo vaše drevesce videti nadvse luksuzno. Alenka Košir na primer svetje, da kombinirate rumene in bele svetlobne lučke, Rebeka Dremelj prisega na letos zelo moderne ogromne bunke, za res eleganten videz pa lahko smrekici poleg okraskov dodate še pentlje ali umetne cvetove božične zvezde. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:32 26. December 2020.

    V Sloveniji se splača biti slavem !

  • 13:19 26. December 2020.

    Kje pa so jaslice pri teh znanih Slovenkah?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.