Znane Slovenke zbrale dovolj poguma, da spregovorijo o boleči temi

Foto: Promo natalija verboten Foto: Instagram irena joveva Foto: Profimedia Ana Roš Foto: Instagram Maja Pinterič Foto: Youtube Jerica Zupan Foto: Osebni arhiv Nastje Kramer Nastja Kramer
Po nekaterih podatkih naj bi se kar vsaka 4. nosečnost končala s splavom.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim je o svoji bridki izkušnji spregovorila voditeljica in igralka Maja Pinterič, ko je na Instagramu iskreno povedala, da je pred petimi meseci doživela splav. Za tako osebno izpoved pa se je odločilo že kar nekaj znanih Slovenk, predvsem zato, da bi s tem dale moč vsem ženskam in parom, ki se jim je pripetilo podobno. Nekatere izmed njih so svoj čudež življenja že dočakale. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.