Znanemu Slovencu bi Schwarzenegger zagotovo zaploskal

Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon Foto: Planet TV Exatlon
V Exatlonu smo tokrat spremljali tekmo za motivacijo, ki je bila morda najbolj napeta doslej, saj sta bili ekipi zelo izenačeni, odločilno točko pa je Triglavu pribojevala skoraj nepremagljiva Marjanca, tekmovalka z največ nastopi na Exatlonu.
Oglej si celoten članek

Čeprav so v rdeči ekipi Triglav nekaj časa razmišljali, da bi se v tokratno preizkušnjo, ki ni odločilna za obstanek v igri ali v vili, podali z nekaj manj zagona in varčevali moči za pomembnejše poligone, pa so hitro spoznali, da modri postajajo iz poligona v poligon bolj nevaren tekmec.

Tudi tokrat je bil dvoboj med ekipama do polovice zelo izenačen, potem pa je rdeči ekipi uspelo pridobiti nekaj zmag prednosti. Ko so bili že prepričani, da so že zmagovalci tokratne preizkušnje, so se začeli tekmovalci ekipe Jadran nevarno približevati. Ob rezultatu 9:8 pa je svoje mojstrstvo na poligonih spet pokazala neverjetna Marjanca Polutnik in rdečim zagotovila še eno zmago v nizu. Končni izid je bil 10:8 za Triglav.

Modrim je bilo na koncu žal, da jim ni uspelo izkoristiti tokratne priložnosti in si zagotoviti zmage, vseeno pa se jim je pred nadaljevanjem tekmovanja za 50 tisoč evrov močno povečala samozavest, saj so prepričani, da so rdeči ekipi zdaj zares povsem za petami.

Rdeči so kot zmagovalci nato lahko žrebali med tremi nagradami, ki so namenjene krepitvi ekipnega duha. Nagrada pod številko ena, ki so jo izbrali, pa jim je prinesla supanje v Karibskem morju.

Tekmovalci pa se tokrat niso odlično odrezali samo na poligonu, ampak so navduševali tudi s svojimi talenti. Igralec Andrei Lenart se je spet izkazal s svojo odlično imitacijo Arnolda Schwarzeneggerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.