Znani darovali kri

Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri Foto: Arhiv organizatorja Zate bi dal kri
Krvodajalsko pobudo, ki letos poteka pod sloganom Zate bi dal kri, so podprli številni prepoznavni Slovenci in Slovenke, Trkaj in Zlatko pa sta h krvodajalstvu pozvala celo z "rap battlom".
Oglej si celoten članek

Včeraj so podporniki krvodajalske pobude "Daruj energijo za življenje!", ki poteka s podporo družbe Petrol d.d., Ljubljana v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije (RKS) in Zavodom RS za transfuzijsko medicino (ZTM) pripravili zaključni dogodek letošnjega leta, kjer so poudarili odlične rezultate akcije. Tudi s pomočjo omenjene krvodajalske akcije, ki teče že tretje leto zapored, se je v letošnem letu v bazo krvodajalcev vpisalo več kot 7000 krvodajalcev, v vseh letih akcije pa kar 25000.

Akcijo "Daruj energijo za življenje!" so zopet podprli številni prepoznavni obrazi kot so Trkaj, Zlatko, Urška Majdič, biatlonka Teja Gregorin in Manca Špik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.