Znani in oboževalci ji stojijo ob strani

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Rebeka Dremelj je na svojem Facebook profilu razkrila, da je zbolela za rakom na ščitnici. v plazu komentarjev je tudi nekaj znanih, ki so ji izkazali podporo.
Oglej si celoten članek

Pevka Rebeka Dremelj je v sredo na svojem Facebook profilu napisala status, v katerem je priznala, da se bori z rakom ščitnice. Pod objavo se je vsul plaz komentarjev in spodbudnih besed. Z besedami so jo bodrili tako oboževalci kot tudi nekateri znani Slovenci. Med njimi tako politiki, kot pevci in zvezdniki resničnostnih šovov.

Glasbenik Damjan Murko je napisal: "Ti si najpogumnejša, odločna ženska kar sem jih spoznal Močna oseba, ki ti nihče in ni ne more do živega Ti si duša in srce za svoje domače, moža, hčerko in za svoje fene. Tebi bolezen ne predstavlja ovire, pač pa izkušnjo, kateri boš kos. /…/ Če bo komu uspelo, bo to tebi!!!« Nekaj besed ji je namenila tudi Marlenna, oziroma Tomaž Mihelič, ki je napisal: "Bejba, tole boš z mezinčkom!" Javila pa se je tudi plavolasa glasbenica Eva Breznikar: "Rebeka vsi te podpiramo in verjamemo vate!"

Javili sta se tudi zvezdnici in prijateljici Vesna Jankovič in Miša Margan. Prva je napisala: "Draga moja, saj sva govorili pa vendar - samo s pozitivno naravnanostjo in tako presneto voljo, ki veje iz tebe nadaljuj! Zverince ni vec in pika! Se vidiva!"

Objavo je komentiral tudi nekdanji poslanec Pavel Rupar: "Rebeka, naredili ste resnični korak k popolni ozdravitvi! Čestitam za ta pogum, čestitam, da ga delite z nami vsemi … Od tega trenutka je vsa energija dobrih ljudi usmerjena k vam in z mislijo in željo, da se pozdravite je ta trenutek nešteto ljudi! Z voljo, ki jo izražate in pesmijo nam poklonite upanje, moč, energijo! Mi jo bomo vrnili vam z iskreno željo, da čim prej premagate težave, z molitvijo in razumevanjem, s spoštovanjem! Rebeka ZMAGAJTE!!!"

Spodbuja jo tudi politik Jani Möderndorfer:  "Me veseli, da si to objavila. To kar preživljaš in se ti dogaja, je sicer popolnoma tvoja osebna stvar. Vendar s pritiskom "OBJAVI", si pričela deliti osebno zgodbo z javnostjo. To je dobro zaradi več razlogov. En je ta, da si krvava pod kožo. Drugi je ta, da si dala voljo drugim do življenja. Tretji je, da kažeš voljo in moč in še in še bi lahko našteval. /…/ Kot znana osebnost si pokazala, da imaš svoj jaz in svojo voljo ter svoj prav. Srečno in uživaj v življenju."

Tudi glasbeni kolega Jani Pavec ji želi vse najboljše, čeprav je bil objavi in informaciji zelo šokiran: "Rebeka drži se. Brez besed." Pri odločitvi, da je informacijo delila s Slovenijo, pa jo podpira tudi izpadli tekmovalec Big Brotherja Žiga Pucko: "Rebeka, kapo dol za napisano in veliko zdravja v prihajajočih bitkah, ki ji še ni konca."

Poleg vseh znanih obrazov, ki so se odločili pokazati, da jo podpirajo, so se pod objavo vsuli komentarji vseh oboževalcev. Ti so sicer zelo šokirani, a ji želijo vse dobro in jo spodbujajo, da naj ostane tako nasmejana in optimistična, kot je vedno bila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.