Znani komik povzročil hudo prometno nesrečo, umrl še nerojeni otrok

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vzhodno od Pariza se je pripetila huda prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

V bližini kraja Villiers-en-Bière sta trčili dve vozili, štiri osebe so utrpele hude poškodbe, med njimi je bil tudi otrok. Prepeljali so jih v bolnišnico, od koder so sporočili, da je nesreča zahtevala žrtev - poškodovanka, ki je bila noseča, je izgubila otroka.

Povzročitelj nesreče je francoski komik Pierre Palmade. V krvi 54-letnika so našli sledi kokaina, je sporočilo tožilstvo, ki je prevzelo primer. Igralca so ovadili zaradi povzročitve telesnih poškodb iz malomarnosti.

Zvezdnika so v preteklosti zaradi posedovanja in jemanja drog že dvakrat obsodili na plačilo denarne kazni. Leta 2019 je javno spregovoril o svoji odvisnosti. "Kokain je uničil moje življenje," je povedal in dodal, da ga jemlje že več kot 30 let.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:45 14. Februar 2023.

    Prvič slišim za njega,spet ste toplo vodo odkrili!!!

  • 00:57 14. Februar 2023.

    Zanimivo, da pri splavu takemu otroku rečete neželjeni zarodek. Morda se boste pa le začeli zavedati pomena človeškega življenja tudi …

  • 18:42 13. Februar 2023.

    Sedaj bo zaporniški komik!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.