Znani nagrajenci nagrad iz filma Svetovna vojna Z

Foto: Karantanija cinemas Svetovna vojna Z, survival kit Foto: Karantanija cinemas svetilka in polnilec telefona na ročno polnenje Foto: Karantanija cinemas nahrbtnik s prostorom za tekočino Foto: Karantanija cinemas Svetovna vojna Z Foto: Youtube Svetovna vojna Z Foto: Youtube Brad Pitt, Svetovna vojna Z
Podarili smo tri praktične nagrade iz akcijske drame Svetovna vojna Z. Ste med nagrajenci?
Oglej si celoten članek

Izžrebali smo tri srečneže, ki bodo prejeli praktične nagrade iz filma. Simon Jazbec prejme nahrbtnik za preživetje (v njem so steklenica, naglavna svetilka, svetleče palčke, spalna vreča in podobno ...), Diana Teras dobi svetilko in polnilec telefona na ročno polnjenje, Vid Savnik pa nahrbtnik s prostorom za tekočino. Nagrade si lahko ogledate v zgornji galeriji.

Režiser oskarjevske drame Bal smrti in bondijade Kvantum sočutja predstavlja zgodbo običajnega uslužbenca Združenih narodov Gerryja, ki uživa v družinskem življenju, dokler svet ne pretrese globalna pandemija. Skrivnostna okužba ljudi začne spreminjati v krvoločne zombije, zato se Gerry z družino znajde na begu pred hordami živih mrtvecev. Ker se zdi, da nobena vojska ne more ustaviti konca človeške civilizacije, se mora Gerry pridružiti skupini vojakov, ki skuša odkriti začetek pandemije, da bi tako morda našli zdravilo. Toda med tem, ko Gerry v kaosu svetovnega kolapsa išče odgovore, se v neposredni nevarnosti znajde tudi njegova družina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.