Znani par: Poptevejeva voditeljica spet noseča

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Novinarskemu parčku čestitamo!
Oglej si celoten članek

Voditeljica športa na POP TV, Nataša Gavranić, in nekdanji odgovorni urednik informativnega programa na Planet TV in nekdanji odgovorni urednik portala Siol.net, Blaž Jarc, pričakujeta drugega otroka.

"Predviden datum poroda je januar 2021, tako da če se malo pošalim, je otrok karantenski. Tudi spol že veva, a ga v tem trenutku še ne bi razkrila,“ je za 24ur.com povedala Nataša, ki je letos praznovala 30. rojstni dan.

Par ima že sina Gala, ki se je rodil leta 2017.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.
 

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.