Znani pevec ostal brez premoženja

Foto: Twitter Howard Donald Take That Foto: Twitter Howard Donald Take That Foto: Twitter Howard Donald Take That Foto: Twitter Howard Donald Take That
Howard Donald, član skupine Take That je z oboževalci delil nekaj svojih duhovitih fotografij, na eni izmed njih je celo gol in diskretno skriva svoje intimne dele.
Oglej si celoten članek

Če bi sodili po objavi teh smešnih fotografij, bi lahko predvidevali, da ima Howard Donald precej prostega časa. Med drugim se je fotografiral preoblečen v Spidermanov kostum, v kostum deklice in kot strašilo z lažnimi zobmi. Največ pozornosti pa je bila deležna fotografija, na kateri gol igra golf, svoje "žogice" pa je skrbno skril med stegna.

"Nisem bil pijan. Samo hotel sem preizkusiti obleko svojega prijatelja. Če nimate smisla za humor, ga nikoli ne boste imeli," je na Twitterju po objavi fotografij zapisal dan kasneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.