Znani Slovenci, ki so jim grozili s smrtjo

Foto: Boštjan Tacol Državna proslava na Kongresnem trgu. Foto: Žurnal24 Zdenka Čebašek Travnik opozarja, da je potrebno zakone spoštovati ne glede na ku Foto: Saša Despot zoran janković Foto: Anže Petkovšek Monika Malešič Foto: POP TV Alma Merklin Foto: Mediaspeed.net Sebastjan Cimerotič Foto: Marko Ocepek Udar po moško Tivoli nasmejal do solz Foto: Nik Rovan mojca centa debeljak, direktorica durs
Cena življenja pred očmi javnosti ni vedno majhna in tega se dobro zavedajo tudi mnogi znani Slovenci, ki so v preteklosti postali tarča groženj s smrtjo.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:29 16. Marec 2014.

    +

  • 18:37 27. Avgust 2012.

    kot da je mene briga..njih je briga če nemoremo kupiti knjige in druge potrebščine za šolo...ki jih bo že zaradi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.