Znani Slovenec imel veliko srečo v nesreči

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Sandi Sinanović povedal, kako je reagiral po hudi prometni nesreči, ki jo je doživel na avtocesti.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook Sandi Survivor avto Sandi Sinanović, finalist resničnostnega šova Survivor in igralec Usodnega vina, je pred nekaj dnevi imel hudo prometno nesrečo na poti iz Celja proti Ljubljani. "Zgodilo se je na avtocesti, v okolici Vranskega. Zjutraj sem imel v Ljubljani snemanje Usodnega vina,“ je začel zgodbo Sandi: "Hotel sem prehiteti tovornjak in ker me ni videl, me je odrinil proti ograji. Ko me je opazil, se je umaknil. Imel sem neverjetno srečo, avtomobil je za na odpad. Z menoj je, hvala bogu, vse v redu."

Povedal je, da se je po nesreči vseeno odpravil proti Ljubljani in z nasmehom nadaljeval dan. "Šel sem v službo in se ob pripovedovanju, kaj se je zgodilo, celo smejal. Ste že videli koga, da bi bil po prometni nesreči tako nasmejan?"

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:59 23. December 2016.

    Narcis.

  • 12:15 23. December 2016.

    joj rasturiu je petko LOL

  • 09:50 23. December 2016.

    Saj res, to sem pa spregledal! Če te kdo zrine k ograji, bi avto bil poškodovan na bokih! O ti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.