Znani Slovenec komaj preživel hudo prometno nesrečo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Naš resničnostni zvezdnik trenutno leži v bolnišnici …
Oglej si celoten članek

Alen Andrić, tekmovalec šova Big Brother, je ta teden doživel hudo prometno nesrečo, po kateri še vedno okreva v UKC Ljubljana. Po njegovih objavah sodeč naj bi šlo za prometno nesrečo z motorjem, v katero je bilo vpleteno tudi osebno vozilo. "Hvala vsem na željah, hvala zdravnikom, policiji in vsemu osebju, da so me rešili, da sem še med živimi," je Alen zapisal na Facebooku in objavil fotografijo iz bolnišnice. 

Foto: Facebook Alen Andrić

Resničnostni zvezdnik je tudi objavil fotografije hude nesreče, se poslovil od svojega motorja in okrcal povzročitelja: "Papa moja lubika, počivaj v miru. /.../ Tebi povzročitelj, pa hvala, ker si tolik človek, da nisi niti toliko, da se prideš opravičiti."

Alenu želimo hitro okrevanje. 

Foto: Facebook Alen Andrić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 11:17 17. Junij 2020.

    nikol ne vidu ne slišu za tega tipa...a zdej je že vsak polpismen čefur znan Slovenec al kaj ?....mogoče za …

  • 11:21 16. Junij 2020.

    Znan Slovenac? Mogoče za polpismene režimske pisune in za nekaj 10 tisoč bedakov, ki gledajo kozlarija ala Big Bedak.

  • 12:16 29. Maj 2020.

    Znan slovenec, od kje, koliko ljudi ga pa sploh pozna?? Dejte že enkrat nehat s temi znanimi slovenci. Sodeloval v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.