Znani Slovenec o izgubi: "Moj brat bi bil letos star 32 let"

Foto: Arhiv Tin Vodopivec Tin Vodopivec
Ob tragedijah, ki se dogajajo na svetu, se je spomnil na pokojnega brata.
Oglej si celoten članek

Stand-up komik Tin Vodopivec je na Facebooku svoje prijatelje in oboževalce spomnil, naj spoštujejo ljudi, ki jih obdajajo in naj jim povedo, da jih imajo radi. Tin se namreč dobro zaveda, da nikoli ne veš, kako dolgo boš osebo imel ob sebi. Pred 17. leti je slovenski komik, ki mu je uspelo tudi v tujini, izgubil brata Nika. Ta je pri 15. letih umrl zaradi mišične atrofije.

"Moj brat Nik bi bil danes star 31. Kljub temu, da ga nisem videl že skoraj 17 let, ga še vedno pogrešam. Si predstavljam, da počneva stvari skupaj, krijeva drug drugemu hrbet. V tem blaznem svetu, kjer greš zvečer na sprehod po La Rambli (Barcelona, op. a.) in ne prideš domov, nam ne preostane drugega kot da izkoristimo vsako sekundo. Smo sebični, osrečimo najprej sebe in potem to delimo z drugimi. Stisnite k sebi tiste, ki jih imate radi in samo uživajte v njihovi družbi.“

Pod objavo se je oglasilo nekaj prijateljev in oboževalcev, ki so z njim delili svojo zgodbo in mu pokazali oporo, da ga razumejo in da vedo, kako se počuti. Pevka Urška Majdič pa ga je potolažila z besedami: "Dokler je ljubezen, luč sije dalje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:13 18. Avgust 2017.

    Življenje je tisto, kar se zgodi, medtem ko delaš druge načrte. John Lennon

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.