Znani Slovenec zmerjan in hudo trpinčen

Mladostniško obdobje je bilo zanj muka …
Oglej si celoten članek

Nejc Rek, nekdanji tekmovalec resničnostnega šova Bar, ne skriva svoje spolne usmerjenosti in rad pove, da je zadnja leta zelo srečen s svojim partnerjem Renejem, ki ima iz prejšnje zveze sina.  A za Nejca v preteklosti ni bilo vse tako rožnato kot je danes. Na Facebooku se je ob ogledu filma Love, Simon spomnil, kako hudo je bilo v času osnovne in srednje šole.

"Sam sem precej časa skušal skrivati mojo usmerjenost. Zase sem vedel že v drugem razredu osnovne šole. Vedno in povsod so se našli ljudje, ki so mi na svoj način grozili, da bodo povedali drugim zame, sicer pa ponavadi tisti, ki je vedel, je povedal naprej. Izrabili so mojo ranljivost, jaz pa sem bil seveda naiven ... Redko kdo se je postavil zame, v vsem tem sem bil skoraj sam, velikokrat tarča posmeha in zaničevanja. Izven šole ali v njej. Ne bom pozabil vseh udarcev na avtobusu, v šoli, pred šolo ... Upam, da so danes srečni, ker so me takrat ponižali. Dogajalo se je veliko stvari. No, pa saj srednja šola ni bila nič kaj drugačna. Vsi so se obračali za menoj, mi žvižgali, me zmerjali, poniževali, pljuvali, priletel je kakšen udarec, se me izogibali, nekateri so se celo prenehali družiti z menoj, kar me je potolklo … A danes sem ponosen na to, da sem uspel sprejeti sebe in prenesti vsa ponižanja, da so padci postali vstaje. Zmaga je bila in je moja," je svoje trpke izkušnje na Facebooku izlil Nejc. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:30 20. April 2021.

    Sočustvujem s fantom, ampak zdaj pa z enimi ta istimi izjavami lahko neha iskati pozornost v medijih.

  • 08:39 14. April 2021.

    še ni konca o teh pedrih.

  • 07:56 14. April 2021.

    A.H.F nehaj že nabijat! Enkrat se pač da določena stvar v predal!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.