Znani Poptevejevi zvezdi vroča telesca namakali v ledenih 11-ih stopinjah

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Brrr, nas zebe že ob pogledu na ta pogumni podvig …
Oglej si celoten članek

Tako kot številni Slovenci, sta v novo leto z ledenim kopanjem vstopili tudi naši resničnostni zvezdnici Lara Goršek Kos (Kmetija, Sanjski moški) in Romana Lavrič (Kmetija). Svetlolaski sta se namakali v Kopru, temperatura morja je tisti dan merila 11,5 stopinje. Dekleti pa se nista le namočili, temveč sta celo zaplavali.

xxx

Fotografije na Facebooku pa pričajo o še bolj ledenih in pogumnih novoletnih podvigih. Ljudje so na prvi novoletni dan skočili celo v Bohinjsko jezero (5 stopinj) in jezero Jasna v Kranjski Gori, brrrr … 

Foto: Facebook Mira Vidmar Bohinj


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:20 5. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 00:09 5. Januar 2022.

    Joj, joj, kaksne riti, na tole se pa ne dvigne

  • 14:25 4. Januar 2022.

    Mat kurba 2 meseca kradli denar od naročnine in JBG takoj zvezdi bouga POP tv

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.