Znani Slovenki zalezovalec uničil avto?!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ji je fant to oprostil?
Oglej si celoten članek

Kaja Kočevar alias Kaya Solo, slovenska vplivnica, youtuberka in tekmovalka v novem šovu Joonglaa Star, se je odločila, da svojega fanta Tomaža Bizjaka, bivšega tekmovalca šova Ljubezen po domače, potegne za nos. 

Kaya je Tomaža poklicala in to tudi posnela. Rekla mu je, da ji je zalezovalec razbil šipe in uničil gume. Kljub temu, da se je Kaya na vso silo trudila zadržati smeh, ji je Tomaž verjel. Njegova skrbna reakcija nam je pogrela srca in še dodatno potrdila njuno ljubezen. 

V prejšnji epizodi Joonglaa Star šova nam je Kaya razkrila, da je biseksualka. Le kakšno razkritje mlade youtuberke nas čaka danes? Ne zamudite nove epizode!

D

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 08:29 3. September 2020.

    Ziher je mel še kantico z bencinom,da bi polil Kayo Solo... .Ampak kaj bo Kayi pa njenem lobotomčku avto,če imata …

  • 08:14 3. September 2020.

    znana slovenka???????????zame je znana slovenka recimo Helena Blagne pa Miša Molk.Za to pa še nisem slišal aja ker ne gledam …

  • 07:52 3. September 2020.

    Butale.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.