Znani so nominiranci za nagrade EMA

Foto: Žurnal24 Pet nominacij so prejeli tudi Kings of Leon, ki so nam letos postregli s hitoma
Znani so nominiranci za glasbene nagrade Europe Music Awards, ki jih bodo podelili 5. novembra v Berlinu.
Oglej si celoten članek

Največ nominacij je prejela Lady Gaga in skupina Kings of Leon. Tako pevka kot skupina so nominirani v petih kategorijah: za najboljšo pesem, najboljšega izvajalca v živo in najboljši nastop. Lady Gaga je nominirana še v kategoriji za najboljšo žensko izvajalko in najboljšo novinko na sceni. Kings of Leon pa so nominirani v kategoriji za najboljšo skupino in najboljšo rock skupino.

Beyoncé je nominirana v štirih kategorijah, raper Eminem in skupina Green Day pa v treh. Za dve nagradi so nominirani Jay-Z, Katy Perry, Kanye West, Black Eyed Peas in U2.

Nominirani so tudi naši Elvis Jackson. © OA

 
Najboljši na področju bivše Jugoslavije
Izpostaviti pa moramo tudi kategorijo Best Adria Act, v kateri so nominirani slovenski rokerji Elvis Jackson , slovensko-hrvaški Lollobrigida , bosanski Dubioza Kolektiv , srbski Darkwood Dub in makedonska ska skupina Superhiks . Zmagovalci v tej kategoriji se bodo potegovali za nagrado Best European Act (najboljšega izvajalca v Evropi, op. p.)

Za svoje favorite lahko glasujete tudi vi. Glas lahko oddate na http://ema.mtvadria.com/ , kjer si lahko pogledate celotni seznam vseh nominirancev.

Znani so tudi nekateri nastopajoči
Svoj nastop na podelitvi nagrad pa so že potrdili britanska pevka Leona Lewis , ameriški rokerji Green Day in nemška skupina Tokio Hotel .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.