Znani sodniki šova MasterChef Slovenija!

Foto: POP-TV-2 MasterChef Slovenija Foto: POP-TV-2 Alma Rekić Foto: POP TV Karim Merdjadi Foto: POP-TV-2 Luka Jezeršek
To so sodniki kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija!
Oglej si celoten članek

Aprila bomo na POP TV lahko gledali slovenskega MasterChefa, v katerem se bodo  predstavili ljubiteljski kuharji. 

Njihovo znanje, postavitve krožnikov, domišljijo, tehniko in vizijo bodo ocenjevali kulinarični strokovnjaki Luka Jezeršek, Alma Rekić in Karim Merdjadi.

Luka Jezeršek ima kulinariko in izkušnje gostinca v krvi. Kot je POP TV zapisal v sporočilu za javnost, dobro ve, kaj bo gostom všeč in zakaj se bodo vračali po še. "MasterChef mora ljubiti kuhanje in uživati v svojem delu. Pravijo, da je hrana, pripravljena z ljubeznijo, bolj okusna. Na papirju se to lahko bere, ko pa se človek sooči z vsakdanjimi težavami, je pozitivno naravnanost težko ohraniti. Zato je to tako zelo pomembno."

Alma Rekić je svetovno priznana sodnica za vso kulinariko, ki dobro ve, kaj je pritisk na tekmovanjih. V Londonu je opravila izpit za vrhunske kuharje in s tem pridobila sodniški naziv Master Chef. Pri okusih se je ne da prelisičiti. "MasterChef mora imeti žar v sebi, jajca v hlačah, strast ter sposobnost ustvarjanja in željo po novem," pravi.

Karim Merdjadi pa je lastnik diplome prestižne francoske šole Le Cordon Blue iz smeri kuharstva in slaščičarstva. Svetovljan, ki je odprt za vse nove kombinacije in drugačne okuse. "Ljubezen do kuhanja, ustvarjalnost, strast, dovzetnost  za okuse in tehnike dela so kvalitete, ki naredijo MasterChefa. A ni dovolj samo eksperimentiranje in kombiniranje nečesa novega. Ne glede na zahtevnost in nivo kuhinje, se morajo okusi popolnoma ujemati," je povedal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.