Znano, ali sta Ambrož in Nina (Kmetija) ostala par

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
To naj bi Ambrož zaupal sotekmovalki …
Oglej si celoten članek

Nika Belčić, ki je resničnostni šov Kmetija zapustila prostovoljno, je te dni na eni izmed spletnih platform razkrila številne produkcijske skrivnosti iz zakulisja snemanja šova. Več o tem TUKAJ. Med drugim pa je tudi razkrila, ali sta golobčka Nina in Ambrož, ki sta se spečala v šovu, svojo romanco nadaljevala tudi po snemanju šova?

Nika pravi, da ji je Ambrož povedal, da sta z Nino še vedno par in da naj bi Nina pred prihodom v šov imela fanta. Del te govorice res drži, je za zurnal24.si potrdila Polona Kranjc, Ninina prijateljica in sotekmovalka. Tudi Polona je namreč potrdila, da sta Nina in Ambrož še vedno par, a zanikala govorice, da bi Nina pred vstopom na Kmetijo imela fanta. 

Polona in Nina sta se sicer spoznali v šovu Sanjski moški, kjer sta se obe borili za srce Gregorja Čeglaja. Prijateljstvo sta ohranili tudi po šovu, a so se na Kmetiji med njima začela trenja, ki pa sta jih, po Popolonih besedah, razrešili že v šovu, kar bom gledalci lahko tudi videli. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.