Znano, kdo bo vodil Bar

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Bar na Planet TV bo vodil Bastjan Kepic.
Oglej si celoten članek

Resničnostni šov Bar, ki ga bodo letos snemali na ljubljanskem Nebotičniku, bo vodil radijski moderator in poslovnež Bastjan Kepic, ki ima z vodenjem tovrstnih oddaj izkušnje. Kepic je Bar namreč vodil že leta 2005 in 2006, ko so ga vrteli na POP TV.

"Klical me je programski direktor Planet TV Gorazd Slak, s katerim sva že sodelovala pri nastajanju prvih dveh resničnostnih šovov in me vprašal, če sem za nov izziv. Zanimivo je, da me je klical ravno v trenutku, ko sem se pripravljal na vodenje prireditve ob 25 letnici podjetja, kjer sem zaposlen. Moram priznati, da je bila odločitev zelo težka, saj vodenje takšnega formata ni nekaj v smislu, oh, zdaj bom pa na televiziji. To je garanje z veliko odgovornostjo," je svojo vrnitev na male ekrane pojasnil Kepic, ki se je po premisleku in Slakovih zagotovilih, da je ekipa s katero bi sodeloval, najboljša, odločil, da ponudbo sprejme, podprli pa so ga tudi v podjetju Četrta pot: "Direktor podjetja Boris Šolar je pokimal in mi dal zeleno luč, podprla me je tudi ostala ekipa, zato se jim zahvaljujem. To je bilo zelo pomembno, saj je to moja redna služba v uspešnem podjetju z 80 zaposlenimi in ne kar nekakšna hobi."

Kepic se je še na hitro spomnim občutkov iz prvih dveh oddaj Bar: "Spomnim se, da smo takrat vsi izgubili nekaj let življenja. Lahko rečem, da smo orali ledino resničnostnih šovov. Zdaj je situacija drugačna, saj se je resničnostni šov v Sloveniji zelo razvil, pričakovanja gledalcev so ogromna. Tudi spomini na Bar, pa če prav je od tega že 10 let, so še vedno živi in vsi komaj čakajo, kdaj bo na sporedu. Ta utrip sem že začutil. Upam, da vem, v kaj sem se spustil."

Kepic je sicer svojo kariero v medijih začel kot voditelj radia Geoss v Litiji, tri leta pozneje pa se je pridružil ekipi Zelenega vala, kjer je delal kot športni urednik, moderator in tehnik. Tudi tam je ostal tri leta. Nato se je preselil na radio Orion, pozneje pa na radio Antena. Leta 2010 pa se je voditelj pridružil ekipi Radia Hit.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.