Znano, kdo je nova ženska v življenju Tomija Megliča

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Naš pevec spet objavil romantično fotografijo.
Oglej si celoten članek

"Popolna tišina," je pevec skupine Siddharta Tomi Meglič zapisal ob fotografiji, na kateri poljublja svojo srčno izbranko. Sedaj je končno znano, za koga gre.

Ko se je razšel z dolgoletno partnerico Manco Simčič, s katero imata dva otroka, je veljal za enega najbolj zaželenih samcev pri nas. Kdo greje njegovo srce, vse do zveze s Taro Zupančič ni razkrival. Ko je bilo te ljubezni konec, je Tomi na Instagramu večinoma objavljal le utrinke s koncertov, kdaj pa kdaj tudi kakšnega z otroki. Vse do novembra, ko je objavil prvi posnetek s svojo novo ljubeznijo. Čeprav ni razkril, kdo je, so Slovenske novica izbrskale, da gre za stilistko Cassie

Paru želimo vse lepo v letu 2022!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:42 4. Januar 2022.

    Vpraša naj se, zakaj ga vsaka pusti. Drugače pa tale gospa ni stilistka, pač pa frizerka. Je pa res, da …

  • 10:32 4. Januar 2022.

    Kok jih je pa že ta zamenjal? Ne more bit kaj posebnega če ga vsaka pusti.👎

  • 10:05 4. Januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.