Znano pevko zaradi teh fotografij primerjali z "zapito mamo"

Foto: Profimedia Billie Eilish Foto: Profimedia Billie Eilish Foto: Profimedia Billie Eilish Foto: Profimedia Billie Eilish Foto: Profimedia Billie Eilish
Neverjetno, koliko zlobe premorejo nekateri …
Oglej si celoten članek

Vrhunsko pevka Billie Eilish so paparaci pred kratkim ujeli v oprijetih oblačilih, kar se ne zgodi pogosto, saj svojih fizičnih atributov ne izpostavlja, pač pa v ospredje postavlja svojo glasbo. 18-letnica ima povsem normalo postavo, ampak ker ni suhica, so se nekateri komentatorji na spletu nad njo zelo grdo znesli. O 18-letnici so celo zapisali, da ima telo kot kakšna "zapita mama sredi tridesetih."

Številni so se pevki takoj postavili v bran, češ da takšni komentarji niso primerni in da gre za hudo obliko nastrojenosti proti videzu. Pevka, ki ima povsem normalo in zdravo postavo, pa tudi če je ne bi imela, je sedaj močno kritizirana, ker ne ustreza standardom modne in zvezdniške industrije, ki slavi številko 0. 

Billie se na komentarje ni odzvala in se verjetno tudi ne bo, saj si želi, da se njeni oboževalci ne osredotočajo na njen videz, pač pa na njen glas in glasbo. Kakorkoli, tudi z njeno postavo ni prav nič narobe. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:07 17. Oktober 2020.

    Meni je hudo seksi

  • 13:19 17. Oktober 2020.

    Da niso bli komunisti?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.