Znano Slovenko napadel sosed, ji grozil in tekel za njo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Takoj je poklicala policijo …
Oglej si celoten članek

Kontroverzna manekenka in vlogerka Denise Dame ima velike težave z novim sosedom. Kjub temu da se je v Londonu, kjer živi že nekaj časa, preselila v novo, luksuzno stanovanje, jo je tam čakala prava nočna mora. 

"Vzela sem par pomirjeval, ker sem imela spet konkreten paničen napad. Sem sredi selitve, na boljšo lokacijo, a vse res ni tako luksuzno. Imam soseda, ki me že od prvega dne nadleguje, trka mi na vrata, zvoni, danes me je dejansko napadel. Ko sem šla zjutraj v trgovino, me je čakal pred vrati in začel govoriti, da ne vem, kdo je in da je on naredil stvari in to s takim pogledom, da sem se prestrašila, letela proti dvigalu in on za mano, hvala bogu je bil v dvigalu nek drug sosed. Držite pesti, da se vse uredi in da policija čim prej pride," je v zgodbah na Instagramu razkrila prestrašena Denise. 

Lepotica je še povedala, da je že dala prijavo in govorila z varnostniki v njeni zgradbi. 

Foto: Instagram Denise Dame

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • ode
    19:26 12. Oktober 2020.

    Bila je v fuc patroli. 17x je šla gor in dol in sem in tja, pa nikogar od nikoder, da …

  • 18:16 12. Oktober 2020.

    Ana, “lepotica”? Ti imaš pa res izkrivljene pojme o lepoti... sploh ti kot ženska nimaš kaj ocenjevati ženske, ali je …

  • 15:22 12. Oktober 2020.

    Moraš pa zaužiti veliko alkohola da je ta babura lepotica. Več kot popiješ, lepša je.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.