Ta pošpricana zadnjica pripada vroči znani Slovenki

Foto: Instagram Lepa Afna Foto: Instagram Lepa Afna Foto: Instagram Lepa Afna
Kako vroče fotografije!
Oglej si celoten članek

Lea Filipović je ena naših najbolj znanih spletnih vplivnic, ki ustvarja pod vzdevkom Lepa Afna. Pred kratkim je na Instagramu proslavila 100 tisoč sledilcev in si po izidu svoje nove šolske kolekcije s fantom privoščila izlet po Italiji. Izkoristila pa je tudi zadnje dni pred uvedbo karantene in v morje skočila kar zgoraj brez, svojim sledilcem pa sporočila, da je "divja in svobodna". 

Glede na to, da Lea velja za eno izmed bolj seksi znanih Slovenk, so bili sledilci nad objavami njenih napol golih in mokrih oblin več kot navdušeni. Sicer pa je temnolaska pred kratkim odgovorila na 24 zanimivih vprašanj priljubljenega Youtube portala Joonglaa in med drugim tudi razkrila, kako je začela s svojim mega uspešnim spletnim poslom. Preverite ...

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:51 25. Avgust 2020.

    Afna pa je.... taprava afna, samo lepa, no ja kakor za koga

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.