Znano, zakaj je igralka končala zvezo

Foto: FameFlynet Kaley Cuoco Ryan Sweeting Foto: FameFlynet Henry Cavill Kaley Cuoco
Dolgo se je ugibalo, kdo je končal zvezo. Kaley ali Henry?
Oglej si celoten članek

Igralka Kaley Cuoco in Henry Cavill sta bila intimna dober teden, nato pa je bilo romance nenadoma konec. Najprej so se pojavile govorice, da se je Henry prepogosto spogledoval z drugimi damami, kar Kaley ni bilo niti najmanj všeč. To menda ne drži, je pa bila 27-letnica res tista, ki je zvezo končala.

Henry ni bil preveč spogledljiv, ampak zanjo preveč priden. Igralko naj bi namreč privlačili "podli fantje". Kaley trenutno prijateljuje s teniškim igralcem Ryanom Sweetingom, ki bi ga lahko šteli med poredne dečke. Ko je bil star 18 let, ga je aretirala policija, ker je vozil pod vplivom alkohola, s sabo pa je imel tudi droge. "Obožuje poredne fante. Dejstvo, da ima Ryan policijsko kartoteko, jo vzburja. Henry je bil zanjo preveč dolgočasen,“ je povedal vir.

Kdo bi jo razumel ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.